loading...
90online :: پاتوق سرگرمی و تفریحی
ali بازدید : 238 دوشنبه 15 فروردین 1390 نظرات (0)

خواص ماست موسیر

موسیر از خانواده سیر است و طبیعتا مثل سیر، خواص درمانی قابل توجهی دارد.
برای قضاوت در مورد ماست موسیر بهتر است به خواص ماست و موسیر به صورت جداگانه و البته به اختصار نگاه ‌کنیم.
ماست تهیه شده از شیر هم ارزش غذایی قابل‌توجهی دارد و هم اثرات درمانی بسیار گسترده‌ای را برای مصرف‌کنندگان باقی می‌گذارد.
ماست دارای میکروارگانیسم‌های زنده‌ بسیار ارزشمند و خدمتگزار است که بیشترین آنها را باسیلوس بلگاریکوس و در درجه بعدی استرپتوکوکوس ترموفیلوس تشکیل می‌دهند که در صورت مصرف ماست، این میکروارگانیسم‌ها به دفع مخمرهای رایج کمک می‌‌کنند. این دو میکروارگانیسم با تولید هیدروژن پراکسید یا آب‌اکسیژنه مانع از رشد استافیلوکوک اورئوس می‌شود.
ضمنا افرادی که نسبت به لاکتوز یا قند شیر عدم تحمل دارند، بهتر است از ماست استفاده کنند.
درباره موسیر هم باید بگویم که این سبزی به‌ صورت ترشی یا به صورت ماست موسیر به مصرف می‌رسد که اغلب به عنوان یک چاشنی اشتها‌آور تلقی می‌شود.
خواص درمانی متعددی را به موسیر نسبت می‌دهند، از جمله تقویت قدرت جنسی، افزایش دفع ادرار، التیام‌دهنده و ترمیم‌کننده زخم‌ها و تسکین‌دهنده التهاب طحال و کبد.
تاثیر مثبت آن بر دستگاه اعصاب مرکزی، کاهش سردردهای میگرنی، کمک به سیستم قلبی‌عروقی، کمک به کاهش چربی‌های خون و پیشگیری از تصلب شرایین و تنظیم فشار خون هم قابل توجه است.
اصولا ماست موسیر ملایم‌تر از سیر و ماست بوده و به همین جهت بوی تند و تیز سیر را که ناشی از فرآورده‌های گوگردی آن مثل آلیسین است ندارد و از این نظر می‌توان بدون ایجاد مزاحمت برای دیگران (بوی بد تنفسی) استفاده کرد، به شرط اینکه، از ماست‌های مانده و پرچرب و خامه‌ای،‌ ماست و موسیر تهیه نشده باشد.
البته شرط ما استفاده به جا و به اندازه است، چون هر غذایی که ما اشاره می‌کنیم، نباید مصرفش از حد تعادل خارج شود.

ali بازدید : 256 دوشنبه 15 فروردین 1390 نظرات (0)



پروژه هتل ارک توسط یک شرکت روسی با کمک اتحادیه بین المللی معماران که در راستای امداد حوادث و سوانح احتمالی در مقابله با سیل، زلزله و طوفان طراحی شده است. این هتل گنبدی شکل با طاق های چوبی، فلزی و لایه های پلاستیکی که به جای شیشه در آن جای گرفته است دارای سیستم تامین، ذخیره و تبدیل واحدهای انرژی بوسیله منابع تغذیه بدون وقفه از خورشید و باد و باران نیز می باشد که بهره برداری از سیستمهای روشنایی، حرارتی و برودتی آن نیز از این منابع تامین می گردد.

 

ali بازدید : 284 دوشنبه 15 فروردین 1390 نظرات (0)

فیلیکس: برزیل4-1 ایتالیا- فینال جام جهانی 1970 اگرچه برزیل 1970، که بسیاری آن را بهترین تیم تاریخ جام جهانی می دانند، ایتالیای خسته و ناتوان را در فینال در هم کوبید اما تا اواسط نیمه دوم، بازی با نتیجه تساوی در جریان بود. پس از اینکه پله در دقیقه 18 بازی، برزیل را پیش انداخت، ایتالیا پیش از پایان نیمه اول روی اشتباهی نابخشودنی از فیلیکس بازی را به تساوی کشید. دروازه بان سلسائو بی دلیل دروازه اش را ترک کرد و دروازه خالی را همچون هدیه ای آسمانی در اختیار روبرتو بونیسنیا قرار داد. فیلیکس خوش شانس بود که گل های جرسون، ژرزینیو و کارلوس آلبرتو از شرمساری بیشتر او جلوگیری کرد.

هارالد شوماخر: آلمان غربی2-3 آرژانتین- فینال جام جهانی 1986 بسیاری این دروازه بان جنجالی را با حمله ی وحشیانه اش به پاتریک باتیستون، مدافع فرانسوی، در نیمه نهایی جام جهانی 1982 اسپانیا به یاد می آورند اما این دروازه بان سابق کلن، یکی از بهترین دروازه بانان جهان در اوایل دهه 1980 بود و نقش مهمی در راهیابی آلمان غربی به فینال جام جهانی 1986 داشت.

اما در مسابقه فینال، روز، روز تونی شوماخر نبود. روی یک ضربه ایستگاهی از سمت راست، شوماخر در خروج از دروازه اشتباه کرد و ضربه خوزه لوئیس براون، آرژانتین را پیش انداخت. پس از اینکه آلمانی ها با تلاش بسیار بازی را به تساوی 2-2 کشاندند، روی پاسی از مارادونا، شوماخر آنقدر در خروج از دروازه تعلل کرد که بوروچاگا به راحتی به توپ رسید و گل سوم و پیروزی بخش آرژانتین را به ثمر رساند.

پت بونر: جمهوری ایرلند0-2 هلند- جام جهانی 1994، مرحله دوم ایرلندی ها که به همراه ایتالیا، نروژ و مکزیک در گروه مرگ قرار گرفته بودند، به لطف پیروزی در اولین بازی در مقابل ایتالیای آریگو ساکی، توانستند به مرحله بعد صعود کنند. در این مرحله شاگردان جکی چارلتون در شهر ارلاندو در مقابل هلند قرار گرفتند اما دو اشتباه بزرگ موجب شد تا آنها بازی را به نارنجی ها واگذار کنند. اشتباه دوم را پت بونر دروازه ایرلندی ها انجام داد و اجازه داد تا ضربه ویم یونک از فاصله 30 متری از بین دستانش عبور کند و به تور برسد.

والدیر پرس: برزیل2-1 شوروی- جام جهانی 1982، مرحله گروهی برزیلی ها جمعی از پراشتباه ترین دروازه بان های تاریخ را در اختیار داشتند که یکی از آنها والدیر پرس بود که در جام جهانی 1982 پیراهن شماره یک سلسائو را به تن می کرد و یک تنه موجب حذف یکی از بهترین تیم های تاریخ جام جهانی شد. در اولین دیدار مرحله گروهی، مردان تله سانتانا درمقابل اتحاد جماهیر شوروی قرار گرفتند و تا دقیقه 20 ، بازی بدون گل دنبال شد. اما یک اشتباه از والدیر پرس شوروی را در نیمه اول پیش انداخت؛ شوت از راه دور آندری بال را پرس سهل انگارانه رها کرد تا توپ وارد دروازه شود. با این وجود، سوکراتس و ادر در 15 دقیقه پایانی بازی دو گل زدند تا برزیل بازی را 2-1 به سود خود خاتمه دهد.

نری پمپیدو: آرژانتین0-1 کامرون- جام جهانی 1990، مرحله گروهی جام جهانی 1990 یک کابوس تمام عیار برای شماره یک آرژانتینی ها، نری پمپیدو بود. در اولین بازی جام درمیلان، آرژانتین که مدافع عنوان قهرمانی بود، در مقابل کامرون تازه وارد، شکست تعجب برانگیز 1-0 را تجربه کرد. فرانسوا اومان بیک در محوطه جریمه بالاتر از مدافعان آرژانتین ضربه سر را زد اما کسی فکر نمی کرد که ضربه آرام و بدون زاویه ی او وارد دروازه شود. پمپیدو اجازه داد تا توپ غلت غلتان از زیر بدنش عبور کند تا حماسه شیرهای رام نشدنی آغاز شود. اما اوضاع از این هم بدتر شد و پای پمپیدودر بازی دوم در مقابل شوروی شکست. جانشین او، سرخیو گویکوچه آ، با پنالتی هایی که در مقابل یوگسلاوی و ایتالیا گرفت، به یک قهرمان ملی تبدیل شد.

ویلیم شرویف: چکوسلواکی1-3 برزیل- فینال جام جهانی 1962 شرویف که دروازه بان اسلووان براتیسووا بود، تا بازی فینال بازی های بی نقصی ارائه داد اما دو اشتباه بزرگ در مقابل برزیل برای چک ها به قیمت از دست دادن جام تمام شد. در حالی که چکوسلواکی 1-0 پیش افتاده بود، شرویف تیر اول را خالی گذاشت تا آماریلدو بازی را به تساوی بکشاند. سپس، پس از اینکه برزیل 2-1 پیش افتاد، شرویف در تخمین ارتفاع توپ در محوطه جریمه دچار اشتباه شد و واوا گل سوم را وارد دروازه کرد.

الیور کان: آلمان0-2 برزیل- فینال جام جهانی 2002 در جام جهانی 2002 کوچکترین تردیدی وجود نداشت که الیور کان بهترین دروازه بان جهان است. او یک سال پیش از آن با پیراهن بایرن مونیخ درخشیده و فاتح لیگ قهرمانان اروپا شده بود و در حالی که آلمان در فینال چندان اوضاع مساعدی نداشت (بالاک به دلیل دو اخطاره شدن، فینال را از دست داده بود)، کان مقهور نشدنی به نظر می رسید. آلمان در فینال در مقابل برزیل قرار گرفت و کان تا دقیقه 67 فوق العاده بود. اما او روی ارسالی از ریوالدو توپ را جلوی پای رونالدو انداخت تا او غول های آمریکای جنوبی را پیش بیندازد. "ال فمنینو" (پدیده) خیلی زود یک گل دیگر نیز به ثمر رساند تا برزیلی جام را بالای سرببرند.
دیوید سیمن: انگلیس1-2 برزیل- یک چهارم نهایی جام جهانی 2002 شاید هیچ وقت متوجه نشویم که واقعا قصد رونالدینیو از آن توپ ارسال بود یا ضربه به سمت دروازه، اما با قطعیت می توان گفت که سیمن باید آن توپ را مهار می کرد. یکی از لحظات فراموش نشدنی جام جهانی 2002، در کنار اخراج فرانچسکو توتی توسط بایرون مورنو، ضربه آزاد 40 متری رونالدینیو در یک چهارم نهایی در مقابل انگلیس بود که موجب پیروزی 2-1 برزیل شد.

زمانی که "رونی" ضربه اش را به سمت دروازه زد، سیمن تنها چند گام از دروازه خارج شده بود اما اینکه او نتوانست به موقع واکنش نشان دهد، به دلیل اشتباهی نابخشودنی بود. دروازه بان سابق آرسنال دوران ورزشی کم نظیری داشت اما متاسفانه او را با چند اشتباه بچگانه اش می شناسند؛ از جمله گلی که از نعیم، بازیکن رئال ساراگوسا، در فینال جام جامداران اروپا در سال 95 و از میانه زمین دریافت کرد.

رنه هیگیتا: کلمبیا1-2 کامرون- جام جهانی 1990، مرحله دوم اگر بخواهیم دروازه بانان عجیب و غریب جام جهانی را نام ببریم، باید رنه هیگیتا را در صدر قرار دهیم. این دروازه بان کلمبیایی در جام جهانی 1990 به دلیل خروج هایش از دروازه و حرکات خطرناکش، در میان تماشاگران به شهرت رسیده بود. او از دروازه اش خارج می شد، مهاجمان را دریبل می کرد و این کار را بارها و بارها تکرار کرد. در بازی مرحله دوم در مقابل کامرون، سقوط او و کلمبیا رقم خورد. بازی بدون گل دو تیم، وارد وقت های اضافی شده بود که هیگیتا سعی کرد روژه میلای افسانه ای را تقریبا در مرکز زمین دریبل بزند. اما مهاجم 38 ساله کامرونی با یک تکل توپ را ربود و دروازه را باز کرد. کامرون به مرحله بعدی راه یافت، کلمبیا حذف شد و مقصر اصلی رنه هیگیتا بود.
باربوسا: برزیل1-2 اروگوئه- فینال جام جهانی 1950 نویسنده معروف برزیلی، نلسون رودریگز، در این مورد می نویسد:" این یک فاجعه بود. شکست در مقابل اروگوئه در فینال جام جهانی 1950 غیر قابل باور بود.

این شکست، هیروشیمای ما بود." برزیلی ها که در خانه شان بازی می کردند، در حالی که بازی های مرحله فینال به صورت گروهی برگزار می شد، در بازی مقابل اروگوئه، تنها به یک تساوی نیاز داشتند. در مقابل، بازیکنان اروگوئه باید حتما به پیروزی می رسیدند؛ آن هم در مقابل برزیلی هایی که خود را برای یک پیروزی آسان در ورزشگاه ماراکانای ریو دو ژانیرو و برگزاری جشن قهرمانی آماده کرده بودند. حتی رسانه های برزیلی در روز بازی فینال پیشاپیش برزیل را به عنوان قهرمان معرفی کردند؛ به طوری که نشریه O Mundo با چاپ عکسی از تیم برزیل، این جمله را به عنوان تیتر یک نوشت:" این ها قهرمانان جهان هستند."

وقتی که فریاکا برزیل را در دقیقه 46 پیش انداخت، به نظر می رسید که همه چیز خوب پیش می رود. اما در اواسط نیمه دوم، اسطوره میلانی ها، خوان اسکیافینو، بازی را به تساوی کشید. حتی با این نتیجه نیز برزیلی ها برای اولین بار قهرمان جهان می شدند اما فاجعه زمانی رقم خورد که اروگوئه در دقیقه 79 گل دوم را به ثمر رساند.


 آلسیدس خیخیا روی اشتباه فاجعه بار باربوسا، گل دوم را وارد دروازه برزیل کرد. اروگوئه قهرمان جهان شد و تمام برزیل به دلیل ماراکانازو( فاجعه ماراکانا) عزادار شد. بعضی از هواداران خودکشی کردند و بعضی نیز به اموال عمومی خسارت وارد کردند. باربوسا متهم اصلی بود و پیش از اینکه در سال 2000 در فقر کامل بمیرد، بقیه عمرش را با بدبختی تمام سپری کرد.

ali بازدید : 233 دوشنبه 15 فروردین 1390 نظرات (0)

ترین های ورزش در سال 89


سال 89 یكی از شلوغ‌ترین سالهای ورزش ایران بود. سالی كه همانند گذشته شیرینی‌ها و تلخی‌های خاص خود را به همراه داشت؛ خاطره‌های بسیاری كه به خوشحالی به یاد می‌آوریم و خاطره‌هایی كه سعی در فراموش كردن آنها داریم.
کریم 
باقری و هواداران تبریزی

سال 89 ورزش در حال رسیدن به روزهای پایانی خود است.خاطره های تلخ و شیرین پر شماری در سال 89 در ورزش کشورمان اتفاق افتاد که بهترین و بدترین اتفاقات سال 89 را در زیر می خوانید:

 

بدترین اتفاق های سال 89

پایان کریم باقری

با اینکه به 37 سالگی رسیده بود اما دلش می خواست همچنان به حضورش در میادین ادامه دهد اما در اواسط سال 89 به یکباره اتفاقاتی رخ داد که کریم باقری به یکباره اعلام کرد دیگر فوتبال بازی نخواهد کرد. هیچ کس فکرش را نمی کرد اسطوره پرسپولیسی ها بعد از پشت سر گذاشتن یک فصل رویایی و گلزنی در داربی به یکباره از تیم محبوب خود کناره گیری کند و عطای خداحافظی در پایان فصل را به لقایش ببخشد.

شماره شش بیاد ماندنی فوتبال ایران ابتدا در 15 مهر ماه با پیراهن تیم ملی مقابل ستارگان برزیل از فوتبال ملی خداحافظی کرد اما همچنان قصد داشت تا با پیراهن پرسپولیس به فوتبال باشگاهی خود ادامه دهد که نیمکت نشینی ها و بی اعتقادی علی دایی به کاپیتان اول تیمش کار خودش را کرد و کاسه صبر باقری لبریز شد و یکی از بزرگ ترین بازیکنان تاریخ ایران کفش هایش را آویخت.

فدراسیون فوتبال در سال 89 تا آنجایی که توانست ناکامی تجربه کرد. البته رقم خوردن چنین اتفاقاتی کمتر کسی را دچار تعحب شد چرا که ناکامی چند سالی است که یک اتفاق همیشگی برای فوتبال ایران به شمار می رود.

جواد نکونام

موفق در لالیگا، ناکام در تیم ملی

سال 89 سال خوبی برای نکونام در لالیگا بود و سالی پر حاشیه در تیم ملی برای او. جواد امسال بازی های خوبی را در اوایل فصل لالیگا برای اوساسونا انجام داد تا همه فوتبالدوستان به درخشش او در جام ملتها امیدوار شوند.

نکونام که برای اولین بار بود که در یک تورنمنت بازوبند کاپیتانی را بر بازو می بست در بازیهای گروهی نتوانست همانند گذشته تاثیر چندانی در بازیهای تیم ملی داشته باشد و در رویارویی با کره جنوبی یکی از بدترین بازی های چند ساله اخیرش را به نمایش گذاشت تا از سوی کارشناسان یکی از دلایل شکست و حذف تیم ملی قلمداد شود. این اتفاقات تا جایی پیش رفت که جواد نکونام لب به اعتراض گشود و افشین قطبی را عامل عملکرد ضعیفش بیان کرد.

سقوط میلیاردی

نتایج ضغیف استیل آذین یکی از اتفاقات عجیب سال 89 بود. در ابتدای فصل تصور می شد این تیم متمول یکی از مدعیان قهرمانی در این فصل باشد اما کهکشانی ها به جای صدر جدول از انتهای جدول سر درآوردند. تیمی که بیشترین خرج را کرده بود بدترین نتایج را بدست آورد. استعفای آجرلو، اخراج کریمی، رفت و آمد مربیان مختلف از جمله اتفاقات کهکشانی های فوتبال ایران بود. در کل این تیم در ایجاد حواشی در لیگ یک تازی کرد.
مسعود شجاعی

سال سیاه فوتبال

فدراسیون فوتبال در سال 89 تا آنجایی که توانست ناکامی تجربه کرد. صعود نکردن نوجوانان و جوانان از گروهشان شروع ناکامی ها بود. بعد از این دو تیم نوبت به تیم امید رسید که در بازیهای آسیایی چهارم شد. حذف تیم ملی در مرجله یک چهارم نهایی جام ملت ها هم تکمیل کننده سال 89 بود.

البته رقم خوردن چنین اتفاقاتی کمتر کسی را دچار تعحب شد چرا که ناکامی چند سالی است که یک اتفاق همیشگی برای فوتبال ایران به شمار می رود.

 

موفقیت های هرکول 22 سال از قهرمانی حهان آنتالیا شروع شد. او در این مسابقات توانست در مجموع مدال طلا را تصاحب کند و قوی ترین مرد جهان شناخته شود. موفقیت های او در گوانگجو هم ادامه داشت و توانست با کسب نشان طلا ثابت کند که جانشین شایسته ای برای حسین رضازاده به شمار می رود

بهترین اتفاق های  سال 89

چهارمی گوانگجو

شاید اگر قبل از آغاز بازیهای آسیایی گوانگجو از خوش بین ترین ورزش دوست در مورد تعداد مدال و جایگاه کاروان ایران سوالی پرسیده می شد کمتر کسی می توانست چنین درخششی را از کاروان ورزشی ایران متصور باشد. اما ایران با دو پله صعود نسبت به بازی های 2006 دوحه پس از چین ، ژاپن و کره جنوبی در رده چهارم قرار گرفت.

کاروان ایران موفق شد 20 طلا دریافت کنند تا مسئولان ورزش کشورمان آنقدر ذوق زده شوند تا همگی وعده دهند در مسابقات 2014 کره جنوبی جایگاه دومی از آن کشورمان خواهد بود.

رحمتی دروازبان تیم ملی فوتبال

پر کار ترین فوتبالیست 89

در فقر هیجان فوتبال باید معیار را برای انتخاب چهره ها لحظه هایی را انتخاب کنیم که شدت ضربان قلب هایمان افزایش یافته و خون با سرعت بیشتری در رگ هایمان دویده است.

در سال گذشته چهره ای که بیشتر  از سایرین توانسته است این حس را به ما هدیه بدهد کسی نیست جز سید مهدی رحمتی.

او سال گذشته موفق شد به همراه سپاهان جام قهرمانی لیگ را بالای سر ببرد. پس از آن حضور با سپاهان در سه جام داخلی و آسیایی، دروازبان ثابت تیم ملی در بازیهای رسمی و دوستانه، حضور در بازیهای آسیایی گوانگجو ، حضور در تورنمنت غرب آسیا و بالاخره حضور در جام ملتهای قطر می تواند بسیار نفسگیر باشد.

بهداد سلیمی؛ قوی تر از رضازاده

سال 89 برای او سالی پر رونق و ایده آل بود. چون در این سال، به هر آنچه در آرزویش گنجانده بود رسید. بهداد سلیمی قوی ترین مرد حال حاضر جهان سال هاست در رده های مختلف سنی در رشته وزنه برداری فعالیت می کند و قدم به قدم پله های ترقی را طی کرده است.

موفقیت های هرکول 22 سال از قهرمانی حهان آنتالیا شروع شد. او در این مسابقات توانست در مجموع مدال طلا را تصاحب کند و قوی ترین مرد جهان شناخته شود. موفقیت های او در گوانگجو هم ادامه داشت و توانست با کسب نشان طلا ثابت کند که جانشین شایسته ای برای حسین رضازاده به شمار می رود.

او در اواخر سال رکورد رضازاده را به طور غیر رسمی شکست تا ثابت کند قوی تر از رضازاده به شمار می رود.

جام جهانی کشتی

قهرمان جام جهانی

کشتی فرنگی با محمد بنا یک سال شیرین را پشت سر گذاشت. درست است که این تیم در مسابقات جهانی مسکو هشتم شد اما توانست برای اولین بار در دو وزن طلا بگیرد.

حمید سوریان در مسکو پنجمین طلای خود را در رقابت های جهانی به گردن آویخت تا پرافتخار ترین کشتی گیر ایران در رقابت های جهانی شناخته شود.

 

فرنگی کاران در گوانگجو چهار طلا گرفتند و در ادامه در مسابقات جهانی بلاروس که در اواخر سال 89 برگزار شد شاگردان بنا سال طلایی خود را کامل کردند تا ایران موفق شود در جام جهانی قهرمان شود.

 

رضا سیگاری

بخش ورزشی تبیان

تعداد صفحات : 24

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 233
  • کل نظرات : 27
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 2
  • آی پی امروز : 5
  • آی پی دیروز : 0
  • بازدید امروز : 7
  • باردید دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 544
  • بازدید ماه : 544
  • بازدید سال : 3,963
  • بازدید کلی : 283,157